Jag är nöjd med det här företaget

Nu tänkte jag ta några minuter till att skriva om ett företag som jag personligen känner mig väldigt nöjd med. Jag är inte den enda personen som är nöjd med vad Gustavsson El & Automation AB kan göra. När jag behövde ett företag inom elinstallationer i Värmland så hade jag ingen aning om till vem jag borde vända mig, men så var det en jobbarkompis som berättade att han fått hjälp av det här företaget och han tyckte tveklöst att det var till dem jag skulle vända mig, vilket jag också gjorde, helt och hållet på hans rekommendation. Jag fick den hjälp som jag behövde och det blev inte heller så dyrt som jag hade trott från början, det ser jag bara som en extra bonus, för även jobbet som de gjorde, det gjorde de utan att jag har det minsta att klaga på. Jag är inte rädd för att säga min åsikt och ge både ris och ros. Det handlar om att man som konsument eller kund ska kunna få den hjälp man har rätt att förvänta sig, tyvärr är det långt ifrån alla företag som har lika stor kompetens inom bland annat elinstallationer i Värmland och god kundservice som de har på Gustavsson El & Automation AB. Allting som har med el att göra går det att få hjälp med av detta företag, men deras kompetens finns även inom styrsystem och automation och det är även många företag som anlitar det här företaget när de behöver hjälp av industrielektriker eller en servicetekniker. Faktum är att det finns en hel uppsjö av tjänster som det går att få hjälp med så allra bäst är det förstås om ni som vill få reda på mer tar er in på deras hemsida, eller kontaktar dem.