Värmen försvann i elementen

God eftermiddag. Det kommer att bli ett inlägg om företaget Rickard Drottz VVS AB eftersom de nyligen varit hemma hos mig och åtgärdat några element som inte fungerade. Det var ett par element som var ihopkopplande med varandra och när värmen försvann i badrumselementet försvann även värmen i hallelementet, de sitter parallellt med en vägg emellan. Jag behövde ett företag inom vvs här i Skövde som skulle kunna hjälpa till att åtgärda detta och så fick jag reda på att det här företaget har kompetensen till att hjälpa till med det här, men även med en hel del annat inom vvs i Skövde. Det går bland annat att få hjälp med trasiga rör, problem med kranar som läcker och annat som rör vvs. Jag har inte tidigare varit i en situation där jag behövt att anlita något sådant här företag så när jag fick det här problemet med elementen pratade jag med en granne här på gatan som berättade för mig om det här företaget, han hade anlitat dem för installation av en värmepump och han kände till att det här företaget har en bredd på sin kompetens och kan hjälpa till med det mesta inom vvs. Jag är nöjd med hjälpen och att det inte längre är kallt och fuktigt i hallen och badrummet. Ni som behöver hjälp inom vvs i Skövde kommer att få all den hjälp som ni behöver om ni vänder er till Rickard Drottz VVS AB. Nu önskar jag er en fin fortsättning på eftermiddagen, jag kommer inte ha tid att skriva några nya inlägg innan jag kommer hem ikväll men jag har redan skissat på vad det är jag ska berätta om då