Behöver du juridisk hjälp eller rådgivning?

Hej på er, behöver du anlita en jurist? Jag ska prata med er om att jag har skrivit ett testamente. Nu räknar jag inte med att dö på många år, men anledningen till att jag ville skriva ett testamente är för att min förmögenhet (250 000 efter idogt sparade) ska gå till en organisation som hjälper hemlösa katter, om ut i fall att jag avlider. Jag har giriga släktingar, de ska inte ha ett rött öre, därför tog jag kontakt med en jurist i Borås för jag behövde hjälp med att skriva testamentet på ett sätt som är juridiskt korrekt. Annars finns risken att mina pengar inte går dit jag önskar att de ska gå. Är man inte bevandrad i det juridiska så tycker jag absolut att man ska ta kontakt med någon jurist, det kostar så lite för att få hjälp med en sådan viktig sak som ens sista vilja som man tar upp i ett testamente. Nu har jag aldrig tidigare i livet behövt ta hjälp av vare sig advokater eller jurister, jag har nämligen levt ett hederligt liv och aldrig har jag blivit utsatt för något brottsligt heller. Att jag valde att vända mig till just denna jurist i Borås som heter Hanna Larsson Rampe var nog mest en slump. Jag tycker i alla fall att hon gav mig den hjälp som jag behövde. Jag kommer därför att rekommendera er denna jurist i Borås, som också är advokat. Hon kan hjälpa de flesta, vad jag vet, oavsett om det är ett ärende som bara tar några minuter, som i mitt fall, eller om det är större saker man behöver få hjälp med så kan man höra av sig till Hanna Larsson Rampe.